perjantai 3. joulukuuta 2010

Syyskauden viimeinen kerho

Sunnuntaina 5.12. on tämän vuoden viimeinen kerho. Ohjelmassa roska-askartelua. Ottakaa mukaanne jokainen niitä tarvikkeita, mitä kuvittelette tarvitsevanne.

Oliko teillä viime kerhossa puhetta mahdollisista pikku-jouluista?

Itse en pääse tälläkään kertaa kerhoilemaan. Sattui veljen kihlajaiset just samaan ajankohtaan. Toivottavasti pääsen kuitenkin heti seuraavan vuoden puolella taas täysipainoisesti paikalle! Niin olis ainakin tarkoitus :)

Rauhaisaa joulua ja hyvää uutta vuotta kaikille!

4 kommenttia:

 1. Minäkään en pääse tulemaan, meillä on Ronjan synttärit. t.Katja

  VastaaPoista
 2. en päässyt paikalle minäkään :( mutta ensi vuonna nähdään taas :)

  VastaaPoista
 3. Kokoonnuimme pienellä porukalla 5.12. ja teimme matkalaukkuja pastillirasioista.

  Ajattelimme, että kokoontuisimme ensi vuonna ensimmäisen kerran 16.1.2011. Sopiiko se muille? Voisimme tehdä silloin sermejä, toki voi tehdä jotain muutakin - keskeneräisiä juttuja saattaa olla muillakin kuin minulla. Ja suunnitellaan kevään ohjelmaa. Hatturasioita olisi ainakin kiva tehdä jossain vaiheessa.

  Jostain syystä en päässyt kirjoittamaan blogiin muuta kuin tämän kommentin, vaikka aikaisemmin olen päässyt. Onko mahdollista, että tässä on joku aikaraja, jonka jälkeen blogi heittää ulos, jos ei ole aktiivisesti kirjoitellut?? Täytyy siis ilman jouluista kuvaa toivottaa kaikille oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2011! Sirpa

  VastaaPoista
 4. Your miniatures are so great I have become one of your followers. I also make miniatures. Please visit my blog. Http://weelittlewest.blogspot.com/

  VastaaPoista